Kuinka käyttää tekniikkaasi valmentajalla tai junalla ilman sairautta

Kuinka käyttää tekniikkaasi valmentajalla tai junalla ilman sairautta

Matkustaminen voi olla hauskaa, jos pystyt viihtymään. Pohjimmiltaan matkustettaessa istut pitkään yhdessä paikassa ilman mitään, mitä sinun tarvitsee tehdä, ja saat kaikenlaista viihdettä, jonka haluat kuluttaa.
Ajattele tätä ilmaisena lisenssinäsi nauttia kirjan lukemisesta tai musiikin kuuntelusta, jopa ohjelmoinnista tai television katselusta. Ja toisin kuin kun rentoudut kotona, ei ole kiusallista tunnetta, että “ehkä sinun pitäisi pestä astiat”. Et voinut tehdä mitään, vaikka halusitkin…
Ongelmana on, että vaikka tekniikka on loistava viihdyttämään meitä pitkiäkin jaksoja, sitä on valitettavasti myös hieman vaikea käyttää matkoilla. Osa tästä liittyy ahtaaseen tilaan, mutta se johtuu myös siitä, että ravistelu pientä näyttöä katsellessa voi saada meidät sairastumaan. Se on kuin matkasairaus, jonka saat lukemalla kirjaa sekä palkinnon istuma -asennon ja paljon häikäisyä näytölläsi.
Onneksi voit silti käyttää tekniikkaasi, sinun tarvitsee vain tietää, miten se asetetaan. Lue ja katsomme joitain asioita, joita voit tehdä.
1. Ota matkasairauslääkitys
Tämä on hyvä alku: ota joitakin matkasairautta koskevia tabletteja, niin voit pitää matkasairautesi loitolla riippumatta siitä, mitä teet. Joillekin tämä on täydellinen parannuskeino, toisille se on vain pieni apu. Tietysti muutkin matkustussairauksien lieventämiseen tähtäävät strategiat auttavat yleensä: mikä tarkoittaa vatsasi reunustavan aterian syömistä (mukaan lukien jotain suolaista) ja päinvastoin soodajuomien välttämistä.
2. Pidä taukoja
Ongelma sekä verkossa lukemisessa että Internetissä surffailulla valmentajan kyydissä on se, että se tarkoittaa, että katsot jotain, joka on edelleen silmäsi linjassa, ja korvasi kertovat, että sinua ravistellaan. Siksi ikkunasta ulos katsominen ja erityisesti horisontin katseleminen auttaa. Pidä säännöllisiä taukoja tehdäksesi niin huomaat, ettet sairastu niin nopeasti.
3. Vähennä häikäisyä
Jos voit, valitse laite, jossa on e-ink-näyttö, jotta näytön häikäisy aiheutuu vähemmän ja näin vältyt silmien rasittumiselta. Kindle on loistava esimerkki tällaisesta laitteesta ja sopii erinomaisesti pitkien matkojen lukemiseen.
Vaihtoehtoisesti voit vähentää häikäisyä istumalla ajoneuvon oikealle puolelle ja lisäämällä näytön kontrastia. Joissakin laitteissa on jopa päivänvalotila, joka reagoi lisäämällä tekstin ja taustan välistä kontrastia. Lopputulos? Kirjoittaminen on helpommin luettavissa, vaikka aurinko paistaisi suoraan näytölle.
4. Muuta suunnitelmiasi
Jos tunnet edelleen pahoinvointia, saatat haluta tehdä jotain, joka ei tarkoita tuijottamista näytöllä lainkaan. Täydellinen esimerkki tästä voi olla esimerkiksi äänikirjan kuunteleminen, jolloin voit silti nauttia viihteestä, mutta voit samalla katsoa onnellisesti ulos ikkunasta!

Teknologia