Parhaat Stag -aktiviteetit teknologian ystäville

Parhaat Stag -aktiviteetit teknologian ystäville

Jos olet menossa naimisiin tai olet jonkun paras mies, saatat tällä hetkellä kerätä aivojasi ideoita polttaritoimintaan. Tämä on erittäin tärkeä päivä kaikille tuleville sulhasille, ja sen pitäisi olla viimeinen suuri “hurraa”, joka huipentuu joka ilta ennen sitä.
Mutta nykyään polttarit ei välttämättä tarvitse viettää pubissa tai baareissa. Itse asiassa sen ei tarvitse välttämättä olla edes “yö”. Tärkeintä polttarille on, että sulhanen viihtyy, ja se tarkoittaa sitä, että tehdään asioita, joita he rakastavat, eikä niitä asioita, joita heidän mielestään “pitäisi”.
Jos olet tekniikan ystävä, se saattaa tarkoittaa vain ajan viettämistä nöyrällä tavalla ja nauttimista poikien leluista. Lue ja katsomme, mitä se voisi sisältää…
Lazer Quest
Lazer-Quest on tilaisuutesi päästä todelliseen Quake-peliin. Juokset ympäri hehkuvaa salia, joissa on vaiheistusaseita ja pelaat pelejä, kuten lipun kaappaamista ja testat tavoitteesi todellisuutta. Se on loistava tilaisuus saada hieman kilpailukykyinen ja se on klassinen uroshirvi.
Pelit ja pelihallit
Huvipuistot voivat silti olla hauskoja – etenkin SEGAn ja Namcon kaltaisten yritysten hienojen arcade -pelien kanssa, jotka ovat nyt graafisesti voimakkaampia kuin koskaan ennen. Itse asiassa, jos todella rakastat tietokonepelejäsi, voit jopa harkita vierailua SEGA Worldissa, joka on pohjimmiltaan pelaajan paratiisi.
Tietokonepelien pelaaminen kotona on myös vaihtoehto, ja vaikka se ei ehkä kuulostakaan hirvieläimiltä kaikkein vauhdikkaimmalta toiminnalta, se voi silti olla vaikuttavaa, jos yrität asettaa kohtauksen ja investoida parhaisiin pelilaitteisiin löytö.
Jet-Levs ja Segway
Jos haluat käyttää koneita ja tekniikkaa, mutta mieluummin toiminta olisi hieman aktiivisempaa, toinen vaihtoehto on ajaa jonkinlaisella koneella. Tämä antaa sinulle paljon vaihtoehtoja, mutta jotain todella avaruusaikaa varten voit kokeilla mennä Segwaylle (kone, jonka kerran toivottiin korvaavan kävely tai Jet-Lev. Jet-Lev on hämmästyttävä-lähinnä joukko erittäin tehokkaita vesisuihkuja, jotka kiinnität hihnalla selällesi, käsillesi ja jaloillesi, joiden avulla voit lentää ja vetää mahtavia temppuja, kun olet vesimuodostuman päällä. Tämä on pohjimmiltaan mahdollisuus tuntea itsesi rauta-mieheksi…
Tekniset kuumat paikat
Jos olet todellinen tekninen fani, saatat pitää Googlen toimistoja, kuten Mekkaa. Samanlaisia ​​kuumia paikkoja on kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja muualla, johon haluat viettää illanvieton, joten etsi vain valmentaja ja piirrä kartta sitten vieraile joillakin kuuluisimmista sivustoista.
Joten sinulla on se, joukko hienoja asioita, joita voit tehdä lavalla tekniikan rakastajana. Muista, että kyse ei ole siitä, mitä sinun pitäisi tehdä, vaan siitä, mitä haluat tehdä!

Teknologia