Lisää iloa toimistoosi 5 laadukkaan gadgetin avulla

Lisää iloa toimistoosi 5 laadukkaan gadgetin avulla

On aina hyödyllistä, kun voit noutaa joitain gadgeteja, jotka huolehtivat ongelmistasi, ja yksi paikoista, joissa kärsit eniten ongelmista, on töissä. Katso joitain näistä gadgeteista, jotka voisivat lisätä päivääsi.

Kiinnitä kupin pidike

Kaikki rakastavat istua ja juoda kahvia työpöydän ääressä, ja olen varma, että et ole erilainen. Oletko koskaan kaatanut kahvia vahingossa koko näppäimistösi päälle? Vaikka se ei mene minkään sähkölaitteen yli, sen siivoaminen on edelleen tuskaa, mutta voit ratkaista sen hankkimalla yhden näistä pidikkeistä kupinpitimiin. Se kiinnittyy työpöydällesi ja voit liittää kahvikupin sen sisään, joten heiluva käsi ei voi mitenkään kaataa nestettä kaikkialle.

Solar -ikkunalaturi

Tietokoneessasi on vain niin monta USB -porttia, ja koska nykyään niin monet laitteet käyttävät USB -yhteyttä, et voi ladata niitä kaikkia samanaikaisesti. Siksi tämä aurinkoikkunan laturi voi auttaa sinua niin kauan kuin työpöytäsi on ikkunan vieressä. Kiinnitä vain gadget ikkunalle ja se latautuu, kun aurinko osuu siihen, ja voit liittää siihen minkä tahansa USB -gadgetin ladataksesi sen milloin tahansa päivän aikana.

Työpöydän lävistyspallo

Stressi on helppo saada aikaan, kun olet töissä, ja olen varma, että jokaisen on käsiteltävä sitä päivittäin. Tärkeintä on se, miten käsittelet stressiä. Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta voit auttaa itseäsi hankkimalla yhden näistä työpöydän lävistyspalloista. Anna sille muutama nopea naputus, kun tunnet stressin kasvavan ja se sulaa pois. Olen varma, että olet nähnyt ihmisten ottavan turhautumisensa pusseihin elokuvissa, ja tämä on täsmälleen sama asia.

Hiljainen hiiri

Joskus on helppo ärsyttää hiiren napsautuksella, jos lyö sitä useita kertoja sekunnissa. Napsahdusääni saattaa lopulta saada sinut hulluksi, mutta nyt on ratkaisu ja sinun tarvitsee vain tarttua tähän hiljaiseen hiireen. Se vaatii jonkin verran totuttelua, koska ei edes tunnu siltä, ​​että teet mitään alussa, mutta muutaman tunnin kuluttua olet iloinen, että sinun ei tarvitse enää koskaan kuulla napsahdusääntä.

Flippi V6 -pöytätuuletin

Jos mietit tarkkaan, mitä yrityslahjoja voit tarjota työntekijöillesi, kannattaa ehkä tutustua tarkemmin tähän loistavaan pöytätuulettimeen. Tiedät varmasti, että jos sinulla on satoja ihmisiä toimistossa, on vaikea miellyttää kaikkia. Joku on aina liian lämmin tai liian kylmä, mutta jos heillä on tuuletin työpöydällä, he voivat jäähtyä milloin haluavat. Kun joku tuntee olonsa mukavaksi työpöydän ääressä, hän saa paljon enemmän työtä ja ansaitset enemmän rahaa.

Teknologia