5 keittiön työtasomateriaalia, jotka hyppäävät ulos, kun kävelet huoneeseen

5 keittiön työtasomateriaalia, jotka hyppäävät ulos, kun kävelet huoneeseen

Kun astut keittiöön, työtasot ovat ensimmäinen asia, joka hyppää sinua vastaan, joten oikean materiaalin valinta on tärkeää. Tarkastelemme muutamia vaihtoehtoja, joita sinulla on juuri nyt saatavilla, ja se antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä siellä on.

Marmoriset työtasot

En ole varma, onko olemassa muita materiaaleja, jotka voivat kilpailla marmorin kanssa eleganssin suhteen, ja jos haluat ylellisen näköisen keittiön, se saattaa olla paras valinta sinulle. Se kestää myös paremmin kuin useimmat materiaalit, mikä on kätevää, kun käsittelet kuumaa ruokaa keittiössäsi. Se ei tule ilman haittoja ja yksi suurimmista valituksista marmoria käytettäessä keittiössä on se, että se voi tahraa melko helposti ja se voi menettää hyvän ulkonäön vuosien varrella.

Laatta työtasot

Lyön vetoa, että käytät jo laattoja moniin asioihin kotisi sisällä ja keittiön lattia saattaa olla kaakeloitu, mutta jos haluat, voit aina käyttää niitä myös työtasoillesi. Kun sinulla on niitä jo kotona, olet tietoinen kaikista käytettävissäsi olevista vaihtoehdoista, mukaan lukien rajattomasta valikoimasta värejä, kokoja ja kuvioita. Sinun on pidettävä laastin päällä tai asiat alkavat mennä pieleen, ja työtasosi eivät ole yhtä hyviä, vaikka valitset laatat.

Laminaatti työtasot

Jos sinulla ei ole paljon rahaa käytettäväksi ja haluat edelleen epätoivoisesti uudistaa keittiötäsi, sinulla on mahdollisuus käyttää laminaattitasoja. Ne ovat pohjimmiltaan paperia ja hartseja, mikä tekee niistä paljon halvempia kuin useimmat muut markkinoilla olevat materiaalit, ja työtasosi ovat myös erittäin kevyitä. Ne eivät kestä kauan, koska niissä on lopulta paljon palovammoja ja naarmuja, joten sinun on aina oltava varovainen, kun menet mihin tahansa niiden lähelle, jos et halua korvata niitä liian aikaisin.

Graniittiset työtasot

Voit aina taata, että graniittiset työtasot ovat ainutlaatuisia ja luonnolla on hauska tapa tuottaa upeita värejä ja kuvioita, joita et näe monien muiden materiaalien kanssa. Se on myös todella vaikeaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia kulumisesta niin kauan kuin huolehdit siitä oikein. Tämä tarkoittaa enemmän työtä sinulle, koska sinun on pidettävä se hyvin suljettuna, jos haluat välttää tahroja. Toinen huomioitava asia on paino, joka sijoitetaan kaappeihisi työtasojen alle.

Vuolukivitasot

Vuolukivi ei ole yhtä suosittu kuin graniitti, mutta vuosien mittaan enemmän ihmisiä on antanut sille mahdollisuuden ja se tarttuu. Kun ostat ensin vuolukiven, se on vaalean tai keskipitkän harmaa, ja se muuttuu vuosien saatossa lopulta tummemmaksi, joten pidä tämä mielessä, jos aiot vain ostaa sen ostamasi värin takia. Materiaali on pehmeämpää kuin useimmat kivet, ja siitä on huolehdittava kiillottamalla se säännöllisesti öljyllä.

Koti