Hyödyt ja haitat viidestä upeasta keittiötason materiaalista

Hyödyt ja haitat viidestä upeasta keittiötason materiaalista

Tiedän, että voi olla erittäin vaikeaa valita oikeaa materiaalia keittiötasoillesi, koska niitä on niin paljon saatavilla, joten tarkastelemme tänään muutamia erilaisia. Aivan kuten kaikessa muussakin, heillä on hyvät ja huonot puolensa, mutta valitse oikea valinta.

Kiinteät pintatasot

Valitse kiinteä pintataso, jos olet liian laiska ylläpitämään sitä, koska kun kaikki on asetettu, sinun on tuskin kosketettava sitä uudelleen. Sinun ei tarvitse huolehtia sen sinetöimisestä, ja kun puhdistat nopeasti, pyyhi pyyhkeellä saippuasienellä kaikki tahrat. Kuumat pannut ja kömpelöt veitsitaidot voivat kuitenkin vahingoittaa sitä. Vaikka se on loistava valinta, se ei koskaan tule olemaan yhtä houkutteleva kuin kivi, joten pidä tämä mielessä, jos haluat, että keittiösi on mahdollisimman kaunis.

Työtasot ruostumatonta terästä

Aiemmin tällaisia ​​työtasoja löytyi vain ravintoloista ja muista kaupallisista yrityksistä, mutta nykyään ne näyttävät keräävän uusia faneja koko ajan. Et voi kieltää, että ruostumaton teräs on silmiinpistävää ja se lyö sinua kasvoihin enemmän kuin mikään muu, kun astut keittiöön. Se on lähes tuhoutumaton ja kestää paljon lämpöä, mutta sinun on pyyhittävä se säännöllisesti, koska jopa sormenjäljet, kuten ne, näyttävät, jos kosketat sitä hikisillä käsillä.

Betoniset työtasot

Betoni on jotain, jota käytät ajotien rakentamisessa, eikö? Ei varmasti näytä hyvältä keittiössäsi. Onneksi luulen, että saatat yllättyä ja betoniset työtasot näyttävät hyviltä, ​​ja kun lisäät sen siihen, voit sekoittaa sen ainutlaatuisiin upotuksiin ja värittää sen haluamallasi sävyllä. Kaikki tilaustyöt, joita voit tehdä, nostavat hintaa hieman ja vuosien varrella sinun on käsiteltävä pieniä halkeamia, jotka ilmestyvät tyhjästä.

Graniittiset työtasot

Jos etsit kovaa pintaa, joka näyttää edelleen kauniilta, graniitti voisi olla valinta sinulle. Et koskaan tiedä, mitä luonto heittää sinuun, joten graniittitasosi näyttävät erilaiselta kuin kaikki muut, olipa kyseessä väri tai kuvio. Et voi asettaa sitä ja unohtaa sitä, koska kivi on silti suljettava säännöllisesti, mutta hyödyt ovat suurempia kuin negatiivit ja ainoa muu kauhea asia graniitissa on paino, koska se on erittäin raskasta.

Kvartsi työtasot

Lisään kvartsin vaihtoehtona kaikille, jotka eivät ole varmoja kivi- tai kiinteän pinnan välillä, koska se on näiden kahden sekoitus. Kvartsilastu ja hartsi sekoitetaan keskenään, jolloin ne voidaan sävyttää eri väreillä, jotta saat hyvän lopputuloksen. Koska se on suunniteltu tuote, se tarkoittaa, että sinulla on enemmän valinnanvaraa väreissä kuin kivessä, mutta samalla on helpompi huomata, että se on suunniteltu tuote, joka vie osan kauneudesta, joten kolikolla on kaksi puolta.

Koti