Parhaat sovellukset, jotka pitävät lapset hiljaa pitkällä matkalla

Parhaat sovellukset, jotka pitävät lapset hiljaa pitkällä matkalla

Lapsia ei tunneta hyvistä matkustajista. Koska on niin täynnä energiaa ja innoissaan kokea kaiken, ja elämänsä aikana, jolloin minuutti tuntuu tunnilta, on ymmärrettävää, että autossa tai valmentajan kanssa oleminen ei ehkä ole heidän ajatuksensa hauskuudesta.
Ja mitä tämä tarkoittaa vanhempana, on se, että sinun on sitten käsiteltävä huutavia pomppivia lapsia, kun todella yrität vain keskittyä tielle ja päästä määränpäähän. Parhaassa tapauksessa tämä on erittäin turhauttavaa sekä sinulle että lapsille. Pahinta on, että se voi olla todella vaarallista.
Onneksi vaikka elämme digitaalista aikakautta ja älypuhelimet ja tabletit ovat suunnilleen tarkoitettu viihdyttämään niitä, joilla on lyhyt huomio, tämä tarkoittaa, että meillä on pääsy moniin asioihin, jotka voivat auttaa.
Anna lapsillesi älypuhelin tai tabletti, asenna nämä sovellukset ja pelit ja nauti rauhasta ja hiljaisuudesta koko matkan ajan!
Netflix
Lapset rakastavat elokuvia ja katsovat usein onnellisesti samaa elokuvaa uudestaan ​​ja uudestaan, kun he löytävät haluamansa elokuvan. Normaalisti tämä on hyvin turhauttavaa (“jos kuulen Frozenin teeman vielä kerran, vannon …”), mutta jos olet pitkällä matkalla, se voi itse asiassa olla suuri bonus! Nyt on täydellinen aika antaa lastesi katsoa suosikkielokuvaansa yhä uudelleen ja uudelleen … kaksi lintua yhdellä iskulla!
Avaruustiimi
Jos autossasi on useampi kuin yksi lapsi tai vaikka etsit viihdettä <a href=”http://kunkelbuslines.com”> koulubussille </a>, moninpelit ovat loistavia. Space Team on loistava peli, jota voit pelata ystävien kanssa ja jossa molempien on annettava toisilleen ohjeita välttääksesi avaruusaluksesi kaatumisen. Se on hauskaa ja loistavaa joukkueen rakentamista, vaikka se ei ole aivan hiljaista…
Marvel -sovellus
Marvel -sovellus on sarjakuvayhtiö Marvelin sovellus, jonka avulla voit lukea tuhansia sarjakuvia laitteellasi. Jos lapsesi pitävät Hämähäkkimiehestä tai Iron Manista, tämä pitää heidät enemmän kuin viihdyttävänä, ja sovelluksessa on paljon sarjakuvia, jotka voidaan lukea kokonaan ilmaiseksi. Varmista vain, että poistat sovelluksen sisäiset maksut käytöstä ennen laitteen luovuttamista!
WhatsApp
Jos lapsesi ovat hieman vanhempia, he saattavat olla siinä vaiheessa, kun he rakastavat juorua ystävien kanssa. Tässä tapauksessa anna heille Whatsapp ja luultavasti tuskin pystyt saamaan heidät puhumaan, vaikka sinäkin haluat!
Superveljet: Miekka ja Sworcery
Vaikka App Storessa on monia hienoja pelejä, kestää jotain mukaansatempaavaa ja mukaansatempaavaa saada lapsesi hiljentymään koko matkan ajaksi. Sword and Sworcery (ei, se ei ole kirjoitusvirhe) on juuri sellainen peli, jossa on hämmästyttävää surround-äänimusiikkia, tunnelmallisia paikkoja ja älykkäitä pulmia, jotka pitävät heidät hiljaa tuntikausia.

Teknologia