5 upeaa toimisto -gadgetia, joista et voi sanoa ei

5 upeaa toimisto -gadgetia, joista et voi sanoa ei

Olen varma, että haluat mieluummin tehdä jotain muuta kuin istua toimistossa koko päivän, mutta meidän on työskenneltävä, jos haluamme ansaita elantomme, jotta työstäsi tulisi miellyttävämpää, sinun kannattaa tutustua näihin toimistolaitteisiin, joita et ole osaa sanoa ei.

Varkaudenesto lounaspussi

Kun jaat ruokalan muiden ihmisten kanssa, pelkäät laittaa lounaasi jääkaappiin, koska et tiedä, onko se siellä, kun tulet takaisin. Tämä viileä pieni lounaspussi pysäyttää jopa rohkeimman varkaan jälkeensä, koska näyttää siltä, ​​että voileipäsi on homeinen. Voit hypätä jääkaapille lounaalla ja nauttia aterian sen sijaan, että joutuisit istumaan koko iltapäivän nälkäisenä, koska se lepää työtoverisi vatsassa.

Live Laugh Love QR -koodi Art

QR -koodeista on tulossa erittäin suosittuja tällä hetkellä, ja ei mene kauaa, kun näet ihmisten ottavan ne tatuoinniksi iholleen. Se menee ehkä hieman liian pitkälle, mutta voit silti sisustaa toimistotilasi ihanalla QR -kooditaidolla. Tämä taideteos kokoaa yhteen 3 QR -koodia, ja ne edustavat elävää, naurua ja rakkautta. Se on luultavasti teknologisin taideteos, jonka kohtaat, ja toimistosi seinä on sopiva paikka ripustaa se.

Tuolin voimaharjoittelija

On vaikea rakentaa motivaatiota käydä kuntosalilla lounaalla. Kun olet treenannut ja käynyt suihkussa, sinulla ei ole edes aikaa syödä ruokaa. Voit ohittaa kuntosalin kokonaan, jos valitset jonkin näistä työtuolin vahvuusvalmentajista. Kollegasi saattavat ajatella sinun olevan hieman outo, mutta ketä kiinnostaa heidän mielipiteensä, koska rakennat isompia lihaksia. Se antaa sinulle myös hyvän tavan pitää pieni tauko silloin tällöin, mikä tekee sinusta tuottavamman.

Elektroninen näppäimistö

Valkotaulun pitäminen toimistossa on hienoa, koska voit täyttää sen niin monella muistiinpanolla kuin haluat. Kun tarvitset enemmän tilaa, sinun on poistettava kaikki ja siksi ne eivät ole täydellisiä. Mitä tapahtuisi, jos sinulla olisi valkotaulu, joka voisi kopioida kaiken sähköisesti, jotta kaikki muistiinpanosi tallentuisivat tietokoneellesi? Tämä on mitä voit tehdä, kun otat tämän gadgetin, joten vaikka se on kallista, se voi olla investoinnin arvoinen.

Giant Earbud -kaiuttimet

Jos mietit ideoita yrityslahjoiksi, et halua alkaa jakaa niitä kaikille työntekijöillesi. Ne sopivat hyvin yksilölle, jos he haluavat erittäin tyylikkään kaiutinparin työpöydälleen, mutta jos kaikilla olisi niitä, et kuule itseäsi ajattelevan työskennellessäsi. Ne eivät sovi korviin, ellet ole samankokoinen kuin BFG, mutta koska ne ovat samankokoisia kuin tavalliset kuulokkeet, ne näyttävät paljon paremmilta kuin tavalliset kaiuttimet.

Teknologia