Parhaat Android -sovellukset, jotka auttavat sinua työskentelemään liikkeellä

Parhaat Android -sovellukset, jotka auttavat sinua työskentelemään liikkeellä

Jos sinulla on pitkä matka suunnitteilla ja haluat tehdä töitä matkan varrella, olet onnekas. Nykyajan modernin tekniikan ihmeiden ansiosta on nyt täysin mahdollista tehdä melkein päivittäinen työ, vaikka istuisit valmentajalla tai junalla.
Ja itse asiassa sinulla on luultavasti kaikki mitä tarvitset juuri nyt. Nykyään älypuhelimet ovat lähes yhtä tehokkaita kuin täysimittaiset pöytätietokoneet, joten niiden kanssa työskentelyyn tarvitset vain Bluetooth -näppäimistön (nopeamman kirjoittamisen) ja oikeat sovellukset. Tässä on joitain sovelluksia, joiden avulla voit tehdä töitä liikkeellä ollessasi…
Tekstinkäsittely ja laskentataulukot
Microsoft Office on vihdoin tullut Androidiin, vaikka se olisi hieman heikentyneessä muodossa. Office -sovelluksen avulla voit käyttää ja muokata Word -asiakirjoja ja Excel -tiedostoja kaikkialla, kunhan olet tilannut palvelun. Se toimii myös hyvin One Driven kanssa, joten voit tallentaa ja hakea tiedostoja pilvestä melko saumattomasti. Vaikka jotkin ominaisuudet puuttuvat, tämä on kuitenkin tuttu kokemus, jonka avulla voit tehdä paljon pienelläkin näytöllä.
Eikö Office 360 ​​myy? Sitten voit käyttää useita erilaisia ​​Android -toimistosovelluksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan samanlaisen tuottavuuden, mukaan lukien:
• Siirrettävät asiakirjat
• Kingsoft Office
• Google Docs
Kingsoft Officen etuna on se, että se on täysin ilmainen ja ominaisuuksiltaan melko kattava.
Verkkosivuston hallinta
Jos työskentelet verkossa tai jos yritykselläsi on jonkinlainen web -läsnäolo verkkosivuston tai blogin muodossa, sinun kannattaa ehkä päivittää sivut matkoillasi. Jälleen kerran, Google Play Kauppa on nyt katettu.
Esimerkiksi WordPress -blogeissa WordPress -sovellus on todella hämmästyttävä, sillä sen avulla voit muokata tiedostoja haluamallasi tavalla, tehdä uusia viestejä, muuttaa värimaailmaa ja asettelua ja jopa ladata valokuvia suoraan kamerastasi!
Pilvitallennus ja muistiinpanojen tekeminen
Jos haluat käyttää pilveen tallennettuja tiedostoja, löydät kaupasta saatavilla olevat sovellukset kolmelle suurelle pelaajalle: Google Drive, One Drive ja Dropbox. Löydät myös useita muistiinpanosovelluksia (Keep, Evernote, One Note), jotka kaikki auttavat sinua järjestämään muistiinpanoja ja käyttämään niitä eri laitteilla-vaikka olisit minivalmentajalla hauskaan paikkaan!
Viestintä
Jos pidät yhteyttä kollegoihin ja asiakkaisiin toimiston ulkopuolella, olet nyt hemmoteltu valinnanvaraasi. On tietysti Gmail ja Outlook, mutta sinulla on myös useita vaihtoehtoja pikaviestintään WhatsApp, Skype ja Google Hangouts. Näin voit osallistua keskusteluihin myös silloin, kun olet toimiston ulkopuolella.
Mediatyökalut
Vaikka median luontityökalut ovat jonkin verran rajallisempia kuin pöytäkoneet, voit silti löytää joitain alkeellisia valokuvien retusointiohjelmistoja, videon editointia ja jopa 3D -mallinnussovelluksia. Ja jos et vielä näe mitä haluat, se on luultavasti vain ajan kysymys!

Teknologia